Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Zonneboiler in Apeldoorn

Zoekt u een duurzame manier op uw woning in Apeldoorn te verwarmen, waarmee u niet alleen bespaart op uw energiekosten maar ook nog eens minder CO2 uitstoot? Dan bent u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een breed assortiment duurzame CV-oplossingen. Zo zijn wij bijvoorbeeld hét adres voor een zonneboiler in Apeldoorn. Wilt u meer weten over onze duurzame oplossingen? Neem dan gerust eens contact met ons op, of kom langs in onze showroom in Zutphen.

Zonneboilers en meer

Wichink Kruit doet meer dan alleen verkoop en installatie van duurzame CV systemen. Onze uitstekende service maakt dat u ook voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op ons kunt rekenen. Daarnaast doen wij vele bijkomende werkzaamheden bij plaatsing voor u, zoals stukadoren en demonteren van bestaande haarden. Naast een zonneboiler in Apeldoorn bieden wij u ook onder andere:

  • Geïsoleerde rookkanalen;
  • Bio ketels;
  • CV gestookte houtkachels;
  • Pelletketels;
  • Houtvergassers;
  • Hete lucht pelletketels.

Bent u benieuwd welke oplossing het best bij uw situatie past of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens gezellig langs in onze showroom.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wilt u ook geld besparen, leven in een aangename omgeving en ook nog eens duurzaam bezig zijn? Dan is een zonneboiler in Apeldoor de juiste oplossing voor u. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Heeft u toch liever een andere oplossing dan een zonneboiler in Apeldoorn? Geen zorgen, ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Neem gewoon eens contact met ons op of kom langs!