Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

« bekijk alle referenties

Okofen 64kW pelletketel condenserend

Rijksmonument Het Huis te Bemmel in Bemmel hebben wij gasloos gemaakt door de bestaande gas gestookte ketel en gasboiler installatie te verwijderen en te vervangen door een volledig geautomatiseerde condenserende houtpelletketel installatie van Okofen.
De 64kW houtpelletketel is voorzien van een condensatie warmtewisselaar voor een zeer hoog rendement van 103%, automatisch bunkersysteem en automatische asafvoer in een container. Zowel de pelletbunker als de asbox geven automatische leeg / vol meldingen.

De biomassaketel verwarmd een buffervat van waaruit de gebouwinstallatie is aangesloten met een weersafhankelijk geregelde pompgroep. Tevens is er een indirect gestookte boiler geplaatst voor het warme water.
Naast de ketel installatie hebben wij een groot deel van het dikwandige leidingwerk vervangen, extra ledenradiatoren geplaatst, rookkanalen gerenoveerd en alles hoogwaardig geisoleerd.
Een uitdagend project in een historisch gebouw naar volle tevredenheid van de opdrachtgever gasloos en Co2 neutraal opgeleverd.