Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Plaatsing in eigen beheer

Het team van Wichink Kruit verzorgt de complete plaatsing en afwerking voor inbouw- en vrijstaande pellet en hout cv haarden. Ter plaatse worden alle bijkomende werkzaamheden uitgevoerd, zoals betonboren voor de aanleg van het rookkanaal, cv technische werkzaamheden, eventuele demontage van gemetselde openhaarden en lichte constructiewerkzaamheden. Uiteraard kunnen wij ook de stukadoors werkzaamheden voor u uitvoeren.

Ook de plaatsing van hout of pellet gestookte ketelinstallaties voeren wij uit in eigen beheer met bijbehorend leidingwerk, boilers, buffervaten, pelletsilo's, regeltechniek e.d.. Daarnaast zijn zowel de kleinschalige als grote projecten door ons uit te voeren met zonnecollectorsystemen. Wij werken voornamelijk (uitzonderingen daargelaten) regionaal binnen een uur rondom Zutphen.

En heel belangrijk: ook de veiligheid heeft prioriteit. In dit verband is het goed te weten dat Wichink Kruit erkend installateur van zowel water als gas is en aangesloten bij Sterkin en officieel Biomassa installateur aangesloten bij het NBKL.