Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

ETA, OOSTENRIJKSE KETELS

De Griekse letter "η" uitgesproken als "ETA" betekend in de techniek "Rendement". Die naam komt volledig tot zijn recht in de producten van "ETA". ETA ontwikkelt en perfectioneert sinds tientallen jaren houtgestookte ketels. Met een duidelijke visie, de technische knowhow en vooral ervaring beweegd ETA zich in de voorhoede van wat technisch mogelijk is met biomassa ketels. Stukhout, houtsnippers, briketten, pellets, miscanthus gras, voor elke biomassa vorm is er een oplossing.

Met een gemiddelde afzet van 10-12.000 ketel per jaar is ETA een van de grootste fabrikanten van biomassa ketels in Europa. Daarnaast levert ETA veel ketels en half fabrikaten aan andere fabrikanten met grote merken als Buderus, Froling Duitsland, Biokompact, Rennergy e.d.
De technische ontwikkeling en innovaties met de daarbij behorende laagste uitstoot van schadelijke emissies maken ETA tot koploper als het gaat om techniek in de vermogens range tot 500kW.


In onze showroom hebben wij o.a. de ETA 30kW houtvergasser brandend opgesteld staan en een 32kW pelletketel om te laten zien.

Al 30 jaar specialist in Zutphen

Gespecialiseerd in het verkopen en in eigen beheer plaatsen van o.a. hout-, gas- en pelletkachels, openhaarden.