Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Okofen, pelletketels tot 107,3%

De firma ÖkoFen heeft zich midden jaren '90 als doel gesteld om huisverwarming met de ecologische brandstof hout te ontwikkelen. Als pionier kwam het erop aan om dankzij de ontwikkeling van een volautomatische pelletketel met het hoogste comfort nieuwe maatstaven te zetten en een leidende rol in te nemen op gebied van competentie, kwaliteit en innovatie. Met de uitbreiding van het assortiment met zonne- en opslagtechniek bieden zij hun klanten sinds 2007 een compleet milieuvriendelijk verwarmingssysteem. 

Vooral de pellematic condens serie valt op door het hoge rendement van wel 107,3% bij een watertemperatuur vanaf 28 graden. Uniek in de biomassa ketelindustrie. Deze ketel zijn ideaal om rechtstreeks op een vloerverwarmingssysteem aan te sluiten zonder gemengde vloerverwarmingsverdelers toe te passen. De nieuw geintroduceerde Pellematic Smart XS de ideale ketel voor uw passief woning. Deze ketel levert zowel warm cv- als warm-tapwater vanuit de ketel middels een warmtewisselaar. Door de ingebouwde buffertank kunnen er tevens zonnecollectoren op de ketel aangesloten worden en dat alles op slechts 0,9m2!

Ook heeft Okofen mogelijkheden de ketel installatie te combineren met stirling motoren voor stroom opwekken.

In onze showroom staat de Pellematic Smart XS brandend opgesteld. De ketel waarmee een warmtepomp al niet meer interresant is.
Download hier uw Okofen folder
 

Al 30 jaar specialist in Zutphen

Gespecialiseerd in het verkopen en in eigen beheer plaatsen van o.a. hout-, gas- en pelletkachels, openhaarden.