Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Bedrijfsprofiel

Wichink Kruit Duurzame cv systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit, een familiebedrijf met een historie van ruim 40 jaar.

Naast het installeren van hout- en gaskachels, hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van duurzame energie systemen door middel van hout- of pellet gestookte CV haarden in combinatie met buffervaten en/of drinkwaterboilers. Ook houtvergassers, houtsnipper en pelletketels tot vermogens van 200kW of meer kunnen wij voor u installeren in bedrijfsgebouwen of (woon-) boerderijen.

In 2015 is ons assortiment pelletketels uitgebreid met een aantal topmerken waaronder ÖkoFen en ETA. Deze pelletketels zijn zo betrouwbaar dat u de de totale gasinstallatie kan laten vervallen. Ook in nieuwbouwwoningen zijn hiervoor condenserende pelletketels beschikbaar inclusief tapwaterverwarming. Vaak breiden wij deze ketels uit met zonnecollector installatie's
Wij werken voornamelijk (uitzonderingen daargelaten) regionaal binnen een uur rondom Zutphen.


Kom langs in onze showroom

Wilt u met stukhout stoken, vraag dan naar de mogelijkheden omtrent houtvergassers. Deze systemen vaak met grote buffervaten leveren en monteren wij compleet inbedrijf gesteld aan u op.

In onze showroom hebben wij meerdere CV kachels en inbouwhaarden brandend opgesteld inclusief buffervaten, drinkwaterboilers en zonnecollectoren zodat wij u de werking goed kunnen tonen. Ook hebben wij diverse pelletketels en een ETA houtvergasser brandend opgesteld.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom aan de Jutlandsestraat 3, in Zutphen.

Team Wichink Kruit.