Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Pelletketel CV kopen?

Wilt u op een duurzame manier uw huis verwarmen? Kies dan voor een pelletketel CV van Wichink Kruit Duurzame CV Systemen. Deze pelletkachel brengt niet alleen een gezellige sfeer met zich mee, maar verwarmt uw huis ook nog eens op een milieubewuste manier. Bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen in Zutphen kunt u terecht voor verkoop én plaatsing. Wij leveren enkel maatwerk en bieden pelletketel CV’s aan in diverse uitvoeringen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden!

Een pelletketel CV, hoe werkt dat?

Met een pelletketel CV kunt u besparen op stookkosten en uw prettige woonklimaat behouden. Met een pelletketel CV maakt u daarnaast een milieubewuste keuze. De ketel maakt namelijk gebruik van geperste houtsnippers. Hierdoor zorgt de kachel zelf voor een juiste dosering van de CO²-neutrale brandstof. Op een spaarzame manier kunnen zo meerdere ruimten in uw woning worden verwarmd. Wilt u uitgebreide uitleg of advies? Kom langs in onze showroom in Zutphen of neem contact op!

Duurzaam verwarmen

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame CV systemen in de combinatie van hout CV kachels, pellet CV kachels, houtvergassers, pelletketels, bio-ketels en zonnecollector systemen. Wij leveren totaaloplossingen, zodat u gegarandeerd jaren vooruit kunt met uw duurzame CV systeem. Zo voeren wij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en deinzen wij niet terug voor betonboren en het demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakbekwame monteurs, die u uitstekende service verlenen.

Offerte aanvragen of langskomen in onze showroom

Graag nodigen wij u uit in onze showroom aan de Jutlandsestraat 3 in Zutphen. Hier hebben wij grote delen van ons assortiment uitgestald, zodat u direct een goed beeld kunt krijgen, bijvoorbeeld van een pelletketel CV. Direct een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Onze ervaren medewerkers geven u overigens graag advies op maat, dus neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!