Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Okofen Smart XS 107,3% brandend in de showroom!

Okofen 4in1 condenserende pelletketel bestaande uit: Condenserende pelletketel, geintegreerde tapwaterverwarming, gemengde cv-pompgroep en zonne verwarming op slechts 0,9m2!

De pellematic smart XS overtuigd net als zijn grotere broer als all-in-one oplossing die alle functies van verwarmen combineert! Door zijn ingebouwde buffervat van 335 liter kan deze ketel zowel warm cv-water als warm tapwater leveren. In combinatie met zijn buitengewone condenserende techniek haalt deze ketel een rendement van maar liefst 107,3%!
Optioneel kan in de ketel een warmtewisselaar worden gebouwd voor verwarming middels zonnecollectoren. De complete zonregeling zit standaard in de ketel ingebouwd inclusief internetaansluiting en vacuum aanzuig techniek. Enkel een externe pelletsilo en rookgaskanaal ontbreken nog. Daarnaast is deze ketel uiteraard voorzien van onderbrand technologie en automatische asuithaling inclusief compressiebox, de automatische reiniging voor de roestvastalen wisselaars gebeurt door een geintegreerde koudwaterspoeling.

Technisch: Vermogen cv-zijdig tot 18kW en een tapwater verbruik van 21 liter per minuut.

Kom deze unieke pelletketel nu in onze showroom bekijken waar hij brandend staat opgesteld om ook onszelf van warmte te voorzien!