Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Houtkachel cv is een duurzame keuze

Wilt u op een duurzame manier uw huis verwarmen? Een houtkachel cv van Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is dan een uitstekende keuze. De kachel brengt niet alleen een gezellige sfeer met zich mee, maar verwarmt uw huis ook nog eens op een milieubewuste manier. Bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen in Zutphen kunt u terecht voor verkoop én plaatsing. Wij leveren enkel maatwerk en bieden houtkachel cv’s aan in diverse uitvoeringen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden!

Een houtkachel cv, hoe werkt dat?

We kennen allemaal wel het geluid van brandend hout in een kachel. Met een houtkachel cv haalt u dit vertrouwde geluid in huis en maakt u tegelijkertijd een milieubewuste keuze. Hoewel deze kachels hetzelfde uiterlijk hebben als een normale houtkachel, is er namelijk één groot verschil: een houtkachel cv levert ook warm water op. Met het opgewarmde water kunt u zeer voordelig en milieubewust de rest van uw huis verwarmen. Wilt u uitgebreide uitleg of advies? Kom langs in onze showroom in Zutphen of neem contact op!

Duurzaam verwarmen met Wichink Kruit

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame CV systemen en bieden naast houtkachel cv’s ook diverse andere milieubewuste totaaloplossingen:

  • Bio ketels;
  • CV gestookte pelletkachels;
  • Pelletketels;
  • Houtvergassers;
  • Geïsoleerde rookkanalen;
  • Hete lucht pelletketels.

Ja, ik wil een houtkachel cv kopen

Graag nodigen wij u uit in onze showroom aan de Jutlandsestraat 3 in Zutphen. Hier hebben wij meerdere CV kachels en inbouwhaarden brandend opgesteld inclusief buffervaten, drinkwaterboilers en zonnecollectoren zodat wij u de werking goed kunnen tonen. Direct een offerte aanvragen voor een houtkachel cv is natuurlijk ook mogelijk. Onze ervaren medewerkers geven u overigens graag advies op maat, dus neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!