Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

CV haarden op hout

Zoekt u een milieubewuste manier om uw woning te verwarmen? Dan zijn misschien onze CV haarden op hout een goede oplossing voor u. Met een CV Haard op hout kun u namelijk op een duurzame manier uw huis verwarmen en tevens een unieke sfeer creëren. Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit bent u dan ook aan het juiste adres voor diverse CV haarden op hout en nog veel meer duurzame oplossingen. Bent u benieuwd naar welke oplossing het beste voor u is? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Hoe werken CV haarden op hout?

Wichink Kruit staat bekend om haar maatwerk en specialistische kennis. Wij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn op het gebied van CV haarden op hout. Maar hoe werkt zo’n haard eigenlijk? Een CV haard op hout heeft dezelfde uitstraling als een normale houtkachel, maar is toch een stuk duurzamer. Het verschil zit in het feit dat een CV haard op hout ook warm water oplevert, waarmee u zeer voordelig en milieubewust de rest van uw huis kunt verwarmen. Meer weten over de werking van een CV haard? Neem contact op met onze specialisten.

Duurzaam verwarmen met Wichink Kruit

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame CV systemen in de combinatie van hout CV kachels, pellet CV kachels, pelletketels, houtvergassers, bio-ketels en zonnecollector systemen. Wij bieden natuurlijk meer dan alleen producten, u kunt namelijk ook het volgende van ons verwachten:

  • Uitstekende nazorg;
  • Vakbekwame monteurs;
  • Eerlijke prijzen;
  • Maatwerk;
  • Meer dan 30 jaar ervaring;
  • Totaaloplossingen.

Ook een CV haard op hout in huis?

Wilt u ook het rustgevende geluid van brandend hout in huis halen en tegelijkertijd duurzaam bezig zijn? Kies dan voor een van de CV haarden op hout van Wichink Kruit. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom aan de Jutlandsestraat 3 in Zutphen. Hier hebben wij meerdere CV haarden brandend opgesteld, zodat wij u de werking goed kunnen tonen. Direct een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Onze ervaren medewerkers geven u overigens graag advies op maat, dus neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!