Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Zonneboiler tegen een eerlijke prijs

Geld besparen op energiekosten, minder CO2-uitstoot én een aangename leefomgeving. Klinken deze woorden u als muziek in de oren? Dan bent u bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen op de goede plek. Wij bieden een zonneboiler tegen een eerlijke prijs waarmee u uw huis milieubewust kunt verwarmen. Wij staan bekend om ons maatwerk en prettige totaaloplossingen. Met een zonneboiler van Wichink Kruit kunt u gegarandeerd jaren vooruit! Wilt u meer weten over onze duurzame oplossingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Zonneboilers tegen een eerlijke prijs en veel meer

Bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen bent u niet alleen aan het juiste adres voor zonneboilers tegen een eerlijke prijs. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment van duurzame CV systemen, wij kunnen u dus ook helpen bij onder andere:

Totaaloplossingen

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij staan bekend om onze vakbekwame medewerkers en uitstekende totaaloplossingen die wij leveren. Wij doen altijd net even meer. Onze uitstekende service maakt dat u ook voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op ons kunt rekenen. Daarnaast doen wij vele bijkomende werkzaamheden bij plaatsing voor u, zoals stukadoren en demonteren van bestaande haarden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of kom langs in onze showroom in Zutphen!

Vraag een offerte aan

Is een zonneboiler ook iets voor u en wilt u zeker weten dat u bij ons een zonneboiler voor een goede prijs kan aanschaffen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Eerst meer informatie of vragen over een van onze duurzame oplossingen? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze experts staan graag klaar om u te helpen bij iedere vraag.