Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Zonneboiler voor lage kosten

Zonneboiler tegen lage kosten

Met een zonneboiler kunt u gemakkelijk besparen op uw energiekosten, stoot uw woning minder CO2 uit én creëert u een aangename leefomgeving. Dat klinkt misschien wel te mooi om waar te zijn, want wat zijn de kosten van een zonneboiler? Dat zal u verbazen, want bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit kunt u terecht voor een zonneboiler tegen lage kosten. Ook de operationele kosten van een dergelijke boiler zullen u verbazen. Precies weten wat u zou kunnen besparen? Kom dan eens langs in onze showroom of neem gerust contact met ons op!

Alles voor zonneboilers

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij staan bekend om onze vakbekwame medewerkers en uitstekende totaaloplossingen die wij leveren, bijvoorbeeld voor een zonneboiler tegen lage kosten. Wij doen net even meer. Onze uitstekende service maakt dat u ook voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden op ons kunt rekenen. Daarnaast doen wij vele bijkomende werkzaamheden bij plaatsing voor u, zoals het demonteren van bestaande haarden en diverse technische werkzaamheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of kom langs in onze showroom in Zutphen!

Meer dan zonneboilers

Bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen bent u niet alleen aan het juiste adres voor zonneboilers tegen geringe kosten. Wij bieden namelijk veel meer duurzame CV systemen, u kunt bij ons daarom ook terecht voor onder andere:

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wilt u meer weten over onze duurzame CV oplossingen zoals een zonneboiler? Of wilt u direct de kosten van een zonneboiler weten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Eerst meer informatie inwinnen of heeft u een vraag over bijvoorbeeld een zonneboiler of de kosten? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.