Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

« bekijk alle referenties

Okofen 30kW hete lucht verwarming

Bij Multi Garden in Winterswijk hebben wij een hoogwaardige Oostenrijkse Okofen Pellematic Air geplaatst. Het bestaande bedrijfsgebouw handelend in o.a. bloemen en planten wordt verwarmd middels verschillende gas gestookte heaters met een totaal jaarverbruik van ruim 16.000m3 gas waarvan er 1 defect was. In overleg is er begonnen met het plaatsen van een pelletketel installatie welke de komende jaren uitgebreid kan worden.

Wij hebben een direct gestookte luchtverwarmer geplaatst van 30kW welke is voorzien van onderbrand technologie en automatische asverwijdering in een compressiebox. De pellets worden middels een aanzuigmotor aangezogen uit een silo van 450kilo. Door het plaatsen van lucht kanalen verwarmen we een deel van de ruimte.

De verwachting is dat de komende jaren dit systeem verder uitgebreid gaat worden met zowel meerdere ketels als grotere pellet opslag capaciteit en luchtverdeling in het gebouw.

Kort samen gevat, de Pellematic Air is de ideale ketel voor verwarming van gebouwen waar geen cv-installatie aanwezig is denkend aan bedrijfshallen, loodsen, werkplaatsen e.d.