Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

« bekijk alle referenties

Nieuwbouw woning verwarmd met hout en zon!

In Zelhem hebben wij een vrijstaande nieuwbouw woning volledig duurzaam verwarmd met hout en zon.

In de woonkamer is er een Spartherm inbouwhaard geplaatst. De Varia XXL H2O is aangesloten op de cv-installatie en voorzien van een liftdeur met dubbel glas. Deze inbouwhaard is voorzien van een geautomtiseerde verbrandings regeling s-thermatik NEO met touch paneel en bluetooth verbinding voor bediening vanaf de bank met telefoon of tablet.

Wij hebben deze haard aangesloten op een 1000 liter buffervat met stratificatie en een 400 liter tapwaterboiler. Eveneens zijn op deze vaten een 70-tal heatpips aangesloten welke zijn gemonteerd op het platte dak en zijn voorzien van een ingebouwd 100graden beveiligings element.

Voor de vloerverwarming hebben wij een weersafhankelijk geregelde pompgroep gemonteerd en als naverwarming is er zowel in de boiler als buffer een elektrisch element geplaatst.

De gehele installatie is aangesloten op een beheers systeem met in de woonkamer een touchscreen bedienings paneel en internet beheersing. Uiteraard is de gehele installatie in de technische ruimte door ons hoogwaardig geisoleerd.