Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

« bekijk alle referenties

Okofen pelletketel met vloerverwarming.

In Gorssel hebben wij een bestaande woning voorzien van een duurzame verwarmingsinstallatie. De bestaande gasketel en radiatoren zijn door ons verwijderd. Hiervoor hebben wij een Okofen pelletketel terug geplaatst. Deze ketel is voorzien van volautomatische wisselaar reiniging met asuithaling waarmee de as in een asbox worden geperst.
De aanzuiging van de pellets gebeurt door een vacuum motor die de pellets uit een grote silo van 3 ton haalt. Hierin zit op de bodem een wormwiel systeem 

De warmte gaat middels een bufferpomp naar een hygiene boiler geplaatst in het souterain. Hier is op een verdeler een gemengde pompgroep voor de verwarmingsinstallatie en een pompgroep voor een 2e boiler geplaatst. Deze 2e boiler staat op de 1e verdieping bij de badkamer.

De gehele begane grond (160m2) hebben wij voorzien van een klimaatvloer gelegd door Riho Climate systems uit Vorden. Door het toepassen van 18mm fermacell platen met ingefreesde vloerverwarming is een laag temperatuur verwarmingssysteem ontstaan op de gehele begane grond. Deze zijn met een 2e fermacell plaat afgewerkt.

De aansturing van de installatie gebeurt middels een weersafhankelijke regeling met touch screen bedieningspanelen en internet aansturing via de "app" op uw telefoon of tablet.