Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Pelletkachel cv aanschaffen

Wilt u op een duurzame manier uw huis verwarmen? Een pelletkachel CV van Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is dan een uitstekende keuze. De kachel brengt niet alleen een unieke sfeer met zich mee, maar verwarmt uw huis ook nog eens op een milieubewuste manier. Bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen in Zutphen kunt u terecht voor verkoop én plaatsing. Wij leveren enkel maatwerk en bieden pelletkachel CV’s aan in diverse uitvoeringen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van duurzame verwarming! Wilt u meer weten over een pelletkachel cv? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe werkt een pelletkachel CV?

Met een pelletkachel CV kunt u besparen op stookkosten en uw prettige woonklimaat behouden. Met een pelletkachel CV maakt u ook nog eens een milieubewuste keuze. De kachel maakt namelijk gebruik van geperste houtsnippers. Hierdoor zorgt de kachel zelf voor een juiste dosering van de CO²-neutrale brandstof. Op een spaarzame manier kunnen zo meerdere ruimten in uw woning worden verwarmd. Wilt u graag een extra uitgebreide uitleg of advies over een pelletkachel CV? Kom langs in onze showroom in Zutphen of neem contact op!

Ruim assortiment duurzame kachels

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame CV systemen en bieden naast pelletkachel cv’s ook diverse andere milieubewuste totaaloplossingen. Bij ons kunt u daarom ook terecht voor onder andere:

  • Geïsoleerde rookkanalen;
  • Bio ketels;
  • CV gestookte houtkachels;
  • Pelletketels;
  • Houtvergassers;
  • Hete lucht pelletketels.

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Wilt u graag meer weten over de voordelen van een pelletkachel CV, of wilt u graag meer weten over een van onze andere oplossingen? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze showroom in Zutphen. Direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag deze dan vandaag nog aan!