Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Nu dealer van Okofen en BlueBurn pelletketels!

Wichink Kruit Duurzame cv systemen is dealer van Ökofen en BlueBurn pelletketels.

De firma ÖkoFen heeft zich midden jaren '90 als doel gesteld om huisverwarming met de ecologische brandstof hout te ontwikkelen. Als pionier kwam het erop aan om dankzij de ontwikkeling van een volautomatische pelletketel met het hoogste comfort nieuwe maatstaven te zetten en een leidende rol in te nemen op gebied van competentie, kwaliteit en innovatie. Met de uitbreiding van het assortiment met zonne- en opslagtechniek bieden zij hun klanten sinds 2007 een compleet milieuvriendelijk verwarmingssysteem. 

Vooral de pellematic condens valt op door het hoge rendement van wel 107,3% bij een watertemperatuur vanaf 28 graden. Ideaal om rechtstreeks op een vloerverwarmingssysteem aan te sluiten. Daarnaast is de nieuw geintroduceerde Pellematic Smart XS de ideale ketel voor uw nieuwbouwwoning. Deze ketel levert zowel warm cv als warm-tapwater vanuit de ketel middels een warmtewisselaar. Daarnaast is er een ingebouwde buffertank en kunnen er zonnecollectoren op de ketel aangesloten worden.
In onze showroom staat de nieuwe Smart XS voor u klaar. Binnenkort wordt deze ook brandend opgesteld.De firma BlueBurn biedt een betaalbare, betrouwbare en zuinige pelletketel zonder uitgebreide toepassingen. De ketels zijn eenvoudig in hun afwerking en gebruik. Met een handvulling en optioneel automatische reiniging zijn deze ketels gemaakt onder licentie van Ökofen zeer aantrekkelijk. De vermogens varieren van 5 tot 32kW. In onze showroom staat een brandend opgestelde 32kW pelletketel.Kom naar onze showroom waar wij u alle informatie kunnen geven over uw specifieke wensen.