Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Nieuw: Dik Geurts Caldo CV pelletkachel brandend!

Vanaf nu kunt in onze showroom de Dik Geurts CV pelletkachel Caldo 15 H2O brandend komen bekijken.Met pellets heeft u een fraai haardvuur, terwijl de brandstof optimaal wordt benut geniet u van een zorgeloze en comfortabele warmte. Pellets is een Co2 neutrale brandstof waardoor de verbranding zeer milieuvriendelijk is. Het hoge rendement resulteert in lage verbruikskosten.

De Caldo is uitgerust met een halfronde verbrandingskamer dat zorgt voor extra warmte naar het water gedeelte. De hete verbrandingsgassen passeren de acht buizen die zicht in het watergedeelte bevinden. Deze buizen zijn voorzien van speciale turbulators voor extra warmteafgifte. Dit hele systeem leidt tot een zeer hoog rendement van 95%.

Deze CV pelletkachel komt in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) die vanaf 1 januari van kracht is.
De subsidie voor deze pelletkachel bedraagt € 1.400,-

Meer informatie over deze regeling vindt u: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie-isde (de apparatenlijst wordt op dit moment nog aangevuld)