Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

ETA houtvergasser brandend in de showroom!

Van de Oostenrijks ketelfabrikant ETA hebben wij de volledig vernieuwde houtvergasser SH30 in onze showroom opgesteld. Deze ook wel stukhoutketel genoemd is voorzien van een nieuw design ten opzichte van zijn voorganger. De robuuste bouw en eenvoudige bediening maken deze houtvergasser tot een ketel waar u tientallen jaren plezier aan beleeft. De ketel is geschikt voor houtstukken tot 50cm lang (max56cm), grove houtsnippers en briketten. De ketel is uitgerust met een uitgebreid touch screen display voor aansturing van de gehele installatie inclusief back-up systemen op gas of olie en standaard voorzien van een lambda sonde en internet aansturing.

De ketel is leverbaar in de vermogens 20, 30, 40, 50, en 60kW met een verbrandings rendement oplopend tot wel 94%. De 20 en 30kW uitvoering kunnen tevens worden uitgerust met een aangebouwde pelletbrander. Hierdoor kunt u de bestaande gasinstallatie volledig laten vervallen. Daarnaast zijn alle stukhoutketels uit te rusten met een automatische zelfontsteking.
Alle ETA ketels komen in aanmerking voor de ISDE subsidie inclusief de 60kW uitvoering waar maar liefst 4700euro subsidie op zit!

Kom deze top kwaliteit ketel nu in onze showroom bekijken waar hij brandend staat opgesteld, of kijk hier voor een mooie referentie.