Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Houtvergasser kopen tegen een eerlijke prijs

Zit u er over te denken om een houtvergasser te kopen? Dan bent u bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen aan het juiste adres. Wij bieden diverse houtvergassers tegen een eerlijke prijs, waarmee u uw huis op een duurzame manier kunt verwarmen. Zo bespaart u geld op energiekosten, genereert u minder CO2 uitstaat én creëert u een aangename leefomgeving.

Jaren vooruit door het kopen van een houtvergasser

Een houtvergasser is het alternatief voor de verwarming van uw cv-water in bijvoorbeeld boerderijen en kleine utiliteitsgebouwen. Er zijn zelfs besparingen tot 50% mogelijk op uw gasrekening! Bij Wichink Kruit bieden wij diverse houtvergassers. Wij leveren maatwerk en totaaloplossingen, zodat u gegarandeerd jarenlang vooruit kunt met uw houtvergasser. Onze uitstekende service maakt dat u ook voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op ons kunt rekenen. Daarnaast doen wij vele bijkomende werkzaamheden bij plaatsing voor u, zoals stukadoren en demonteren van bestaande haarden.

Uitgebreid assortiment, onder andere houtvergasser cv’s

Bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen bent u niet alleen aan het juiste adres voor houtvergassers. Wij bieden een uitgebreid assortiment van duurzame CV systemen:

  • Geïsoleerde rookkanalen;
  • Zonneboilers;
  • CV gestookte houtkachels;
  • Pelletketels;
  • Bio ketels;
  • CV gestookte pelletkachels;
  • Hete lucht pelletketels.


Offerte aanvragen

Duurzame CV systemen doet net even meer. Bent u enthousiast geraakt over onze duurzame CV systemen? Zit u er bijvoorbeeld over te denken om een houtvergasser te kopen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan bij Wichink Kruit. Voor advies op maat van onze specialisten bent u natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Zutphen. Hier kunt u kachels in alle soorten en maten bewonderen. Duurzaam verwarmen heeft de toekomst!