Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Houtvergasser cv tegen een eerlijke prijs

Geld besparen op energiekosten, minder CO2-uitstoot én een aangename leefomgeving. Klinken deze woorden u als muziek in de oren? Dan bent u bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen op de goede plek. Wij bieden een houtvergasser cv tegen een eerlijke prijs waarmee u uw huis milieubewust kunt verwarmen. Wij staan bekend om ons maatwerk en onze prettige totaaloplossingen. Met een houtvergasser cv van Wichink Kruit kunt u gegarandeerd jaren vooruit!

Uitgebreid assortiment, onder andere houtvergasser cv’s

Bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen bent u niet alleen aan het juiste adres voor houtvergasser cv’s. Wij bieden een uitgebreid assortiment is van duurzame CV systemen:

  • CV gestookte houtkachels;
  • Pelletketels;
  • CV gestookte pelletkachels;
  • Bio ketels;
  • Geïsoleerde rookkanalen;
  • Zonneboilers;
  • Hete lucht pelletketels.

Totaaloplossingen

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij staan bekend om onze vakbekwame medewerkers en uitstekende totaaloplossingen die wij leveren. Wij doen net even meer. Onze uitstekende service maakt dat u ook voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op ons kunt rekenen. Daarnaast doen wij vele bijkomende werkzaamheden bij plaatsing voor u, zoals stukadoren en demonteren van bestaande haarden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of kom langs in onze showroom in Zutphen!

Offerte aanvragen of langskomen in onze showroom

Bent u enthousiast geraakt over onze duurzame CV systemen? Bijvoorbeeld over onze houtvergasser cv en bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Wichink Kruit. Voor advies op maat van onze specialisten bent u natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Zutphen. Hier kunt u kachels in alle soorten en maten bewonderen. Duurzaam verwarmen heeft de toekomst!