Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Houtvergasser CV

Wilt u op een duurzame manier uw huis verwarmen? Een houtvergasser CV is naast duurzaam ook een goed én goedkoper alternatief voor uw CV ketel. Wij, Wichink Kruit, zijn dé specialist op het gebied van duurzame CV systemen. Dus voor uw houtvergasser bent u bij ons aan het juiste adres!

Duurzaam verwarmen met Wichink Kruit

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame CV systemen in de combinatie van hout CV kachels, houtvergassers, bio-ketels, pellet CV kachels, pelletketels en zonnecollector systemen. Wij leveren totaaloplossingen, zodat u gegarandeerd jaren vooruit kunt met uw duurzame CV systeem. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakbekwame monteurs, die een uitstekende service verlenen. Zij voeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en deinzen niet terug voor betonboren en het demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden.

Uitgebreid assortiment duurzame CV systemen

Wichink Kruit biedt een uitgebreid assortiment van duurzame CV systemen:

  • Geïsoleerde rookkanalen;
  • Zonneboilers;
  • CV gestookte pelletketels;
  • CV gestookte houtkachels;
  • Pelletketels;
  • Bio ketels;
  • Hete lucht pelletketels.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een houtvergasser CV? Of bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan bij Wichink Kruit. Wij vertellen u dan graag meer. Voor advies op maat van onze specialisten bent u natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Zutphen. Hier kunt u kachels in alle soorten en maten bewonderen. Duurzaam verwarmen is de toekomst!