Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Hout CV installatie

Geld besparen op energiekosten, minder CO2-uitstoot én een aangename leefomgeving. Klinken deze woorden u als muziek in de oren? Een hout CV installatie van Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is dan een uitstekende keuze. Deze installatie verwarmt uw huis op een milieubewuste manier. Bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen in Zutphen kunt u terecht voor verkoop én plaatsing. Wij leveren enkel maatwerk en bieden diverse hout CV installaties aan. Ontdek de eindeloze mogelijkheden!

Duurzaam verwarmen met een hout CV installatie

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame CV systemen en bieden naast hout CV installaties ook diverse andere milieubewuste totaaloplossingen:

  • Houtvergassers;
  • Bio ketels;
  • CV gestookte pelletkachels;
  • Geïsoleerde rookkanalen;
  • Pelletketels;
  • Hete lucht pelletketels.

Een hout CV installatie, hoe werkt dat?

We kennen allemaal wel het geluid van brandend hout in een kachel. Met een hout CV installatie haalt u dit vertrouwde geluid in huis en maakt u tegelijkertijd een milieubewuste keuze. Met het opgewarmde water kunt u zeer voordelig en milieubewust de rest van uw huis verwarmen. Wilt u uitgebreide uitleg of advies? Kom langs in onze showroom in Zutphen of neem contact op!

Offerte aanvragen of showroom bezoeken

Graag nodigen wij u uit in onze showroom aan de Jutlandsestraat 3 in Zutphen. Hier hebben wij meerdere CV kachels en inbouwhaarden brandend opgesteld inclusief buffervaten, drinkwaterboilers en zonnecollectoren zodat wij u de werking goed kunnen tonen. Direct een offerte aanvragen voor een hout CV installatie is natuurlijk ook mogelijk. Onze ervaren medewerkers geven u overigens graag advies op maat, dus neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!