Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

Erkend gasinstallateur

Wilt u op een duurzame manier uw huis verwarmen? Veel mensen beseffen het nog niet maar hout en pelletkachels zorgen voor duurzame warmte. Hout is immers een bio-based en dus hernieuwbare grondstof. De nieuwe generatie milieuvriendelijke hout- en pelletkachels staan voor een hoog rendement en Co2 neutraal stoken. Als u hout op de juiste manier verband, belast u de natuur niet meer dan wanneer een boom op natuurlijke wijze zou afsterven. Het stoken op hout is in balans met de natuur, past daarom in de natuurlijke kringloop en draagt niet bij tot het broeikas effect. De Co2 die vrijkomt tijdens de verbranding wordt immers weer gebruikt door bomen om te groeien, naast voedingsstoffen uit de bodem en zonlicht, waardoor zij weer zuurstof kunnen afgeven. Wij, van Wichink Kruit, zijn erkend gasinstallateur en zijn dé specialist op het gebied van duurzame CV systemen.

Duurzaam verwarmen met Wichink Kruit

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij leveren totaaloplossingen, zodat u gegarandeerd jaren vooruit kunt met uw duurzame CV systeem. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakbekwame monteurs, die een uitstekende service verlenen. Zij voeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en deinzen niet terug voor betonboren en het demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden.

Uitgebreid assortiment duurzame CV systemen

Wichink Kruit biedt een uitgebreid assortiment van duurzame CV systemen:

  • CV gestookte pelletketels;
  • CV gestookte houtkachels;
  • Pelletketels;
  • Bio ketels;
  • Geïsoleerde rookkanalen;
  • Zonneboilers;
  • Hete lucht pelletketels.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een duurzame CV systeem van een erkend gasinstallateur? Of bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan bij Wichink Kruit. Wij vertellen u dan graag meer. Voor advies op maat van onze specialisten bent u natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Zutphen. Hier kunt u kachels in alle soorten en maten bewonderen. Duurzaam verwarmen is de toekomst!