Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

CV kachel op hout kopen?

Wilt u op een duurzame manier uw huis verwarmen? Een CV kachel op hout van Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is dan een uitstekende keuze. De kachel brengt niet alleen een gezellige sfeer met zich mee, maar verwarmt uw huis ook nog eens op een milieubewuste manier. Bij Wichink Kruit Duurzame CV Systemen in Zutphen kunt u terecht voor verkoop én plaatsing. Wij leveren enkel maatwerk en bieden CV kachels op hout aan in diverse uitvoeringen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden!

Duurzaam verwarmen met een CV kachel op hout

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame CV systemen in de combinatie van hout CV kachels, pellet CV kachels, houtvergassers, pelletketels, bio-ketels en zonnecollector systemen. Wij leveren totaaloplossingen, zodat u gegarandeerd jaren vooruit kunt met uw duurzame CV systeem. Zo voeren wij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en deinzen wij niet terug voor betonboren en het demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakbekwame monteurs, die u uitstekende service verlenen.

Een CV kachel op hout, hoe werkt dat?

We kennen allemaal wel het geluid van brandend hout in een kachel. Met een CV kachel op hout haalt u dit vertrouwde geluid in huis en maakt u tegelijkertijd een milieubewuste keuze. Hoewel deze kachels hetzelfde uiterlijk hebben als een normale houtkachel, is er namelijk één groot verschil: een CV kachel op hout levert ook warm water op. Met het opgewarmde water kunt u zeer voordelig en milieubewust de rest van uw huis verwarmen. Wilt u uitgebreide uitleg of advies? Kom langs in onze showroom in Zutphen of neem contact op!

Offerte aanvragen

Graag nodigen wij u uit in onze showroom aan de Jutlandsestraat 3 in Zutphen. Hier hebben wij meerdere CV kachels en inbouwhaarden brandend opgesteld inclusief buffervaten, drinkwaterboilers en zonnecollectoren zodat wij u de werking goed kunnen tonen. Direct een offerte aanvragen voor een CV kachel op hout is natuurlijk ook mogelijk. Onze ervaren medewerkers geven u overigens graag advies op maat, dus neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!