Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over

CV haarden kopen

Wilt u op een duurzame manier uw huis verwarmen? Een CV-haard op hout, pellets of gas zorgt niet alleen voor een prachtig sfeervol vuur in uw woonkamer. Een CV-haard is een ideale schakel in het systeem om uw huis duurzaam in te richten. Wij, Wichink Kruit, zijn dé specialist op het gebied van Duurzame CV systemen. Dus voor CV haarden kopen bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Duurzaam verwarmen met Wichink Kruit

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame CV systemen in de combinatie van hout CV kachels, pellet CV kachels, pelletketels, houtvergassers, bio-ketels en zonnecollector systemen. Wij leveren totaaloplossingen, zodat u gegarandeerd jaren vooruit kunt met uw duurzame CV systeem. Zo voeren wij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en deinzen wij niet terug voor betonboren en het demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakbekwame monteurs, die een uitstekende service verlenen.

Uitgebreid assortiment duurzame CV systemen

Wichink Kruit biedt een uitgebreid assortiment van duurzame CV systemen:

  • Geïsoleerde rookkanalen;
  • Zonneboilers;
  • CV gestookte houtkachels;
  • Pelletketels;
  • Bio ketels;
  • CV gestookte pelletketels;
  • Hete lucht pelletketels.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag CV haarden kopen? Of bent u benieuwd naar de CV haarden kosten? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan bij Wichink Kruit. Wij vertellen u dan graag meer. Voor advies op maat van onze specialisten bent u natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Zutphen. Hier kunt u kachels in alle soorten en maten bewonderen. Duurzaam verwarmen is de toekomst!